Financieel
leiderschap
Empowerment pROGRAMMA


cirkel

Geld, het is en noodzakelijke kwaad in dit leven geworden! Jaren geleden heb je nog wel geproefd aan hoe het is om de dingen te kunnen doen die je verlangt. Maar ergens onderweg is het mis gegaan… Nu lijkt het alsof alles een worsteling is geworden. 

Je leeft van salaris naar salaris, van uitkering naar uitkering, van betalende klant naar betalende klant. Je kunt net de maand door komen en soms ook niet. Dan vul je het ene gat maar weer met het andere gat in de hoop dat het niet mis gaat. Over-leven is de afgelopen jaren je tweede natuur geworden. 

Zelfs zo dat je niet meer merkt hoeveel stress het je werkelijk geeft. Ach je red het toch immers? Je bent goed geworden in jezelf minder gunnen, bezuinigen, geld lenen, betalingsregelingen afsluiten. 

De buitenwereld ziet er niet zoveel van. Je praat er niet zo makkelijk over, je worstelt eenzaam en alleen op je eilandje voor je gevoel. Want je mag toch niet klagen? Je hebt (nog) een dak boven je hoofd. Je hebt eten op tafel. Je draagt nog steeds kleding. 

Maar diep van binnen wil je zó graag anders, voor jezelf voor je kinderen. Weer heerlijk vrij kunnen zijn. Je dromen na jagen. Weer die sprankel in je leven kunnen voelen. Even niet nadenken of iets echt wel kan. Dat weekendje weg spontaan kunnen boeken. Spontaan op een terras neer ploffen. Het lijken allemaal van die kleine dingen, maar ze voelen voor jou nu inmiddels zó groot. 

Verlang jij naar die plek waar jij jezelf en andere vrouwen echt kunt ont-moeten? Zonder taboe, afwijzing en schaamte?

Financieel leiderschap klinkt jou als een utopie in de oren. Daar moet ik hard voor zijn. Hard werken, alleen maar verantwoorde beslissingen nemen. Hoofd, hoofd, hoofd.

Wat als jij de leider die jij werkelijk bent weer in jou wakker kunt maken? Niet vanuit vechten maar volledig vertrouwen op jouw innerlijke wijsheid. Juist als het om geld en financiën gaat.

Wat als jij ‘s morgens niet meer wakker wordt met het hele koor van de buitenwereld op jouw schouders over hoe het hoort en wat je zou moeten doen om weer echt financieel vrij te worden?

Wat als je radicaal eerlijk durft te zijn naar jezelf en daardoor jouw masker durft te laten vallen?

Zal jouw wereld dan niet langzaam veranderen in datgene waar jij naar verlangt…

Jezelf niet langer groot houden, maar volledige overgave. Erkennen dat je struggled, Erkennen dat je niet weet hoe, Erkennen dat je zó diep verlangt naar vrijheid in plaats van afhankelijkheid. 

Het is tijd om jouw plaats te nemen in deze cirkel….

Hoe ziet het Financieel Leiderschap Empowerment Programma er uit?

Start 8 oktober 2021

Jouw leven na deze reis:

Sprankels van vrijheid zijn voelbaar.
Overgave aan jouw verlangens, dromen en doelen.
Het masker van “ik red het wel” is van je afgegleden.
Je straalt weer vertrouwen en openheid uit en dat is zichtbaar voor de mensen om je heen.
Je bent niet langer bereid om het koor van de buitenwereld te geloven, je vertrouwt nu op de fluistering die van binnenuit in jouw opborrelt.
Je weet dat jij de enige bent die jouw leven kan veranderen en dat jouw weg daarvoor de weg naar binnen is.
Je bent bereid om die weg naar binnen iedere keer opnieuw te gaan om zo jouw vrouwelijke leiderschap iedere dag steeds meer en meer te vergroten.
Je erkent jouw eigen verlangens en dromen en doet ze niet langer af als te groots of te idealistisch.
Je ziet waar je vandaan komt en eert jezelf voor de weg die je afgelegd hebt.
Je bent uit de vicieuze cirkel van tekort gestapt en bent weer aan het stuur van jouw leven gaan zitten.

Ben jij er klaar voor om deze reis met en voor jezelf aan te gaan?

“Ik heb niet alleen een passie voor cijfers ook voor het faciliteren van verandering.”

unlock your potential

Hoe ziet het Financieel Leiderschap Empowerment Programma er uit?

Start 8 oktober 2021

Datums online - cirkels

€ 80,80

incl. BTW

P.S. Deze prijs is een pilot prijs en zal in de toekomst zeker hoger worden. Dus als jij de JA voelt stap dan nu in voor dit bedrag!

Wil jij regelmatig tips, tools ontvangen en op de hoogte blijven van alle activiteiten & trainingen?