Gratis Masterclass:
Manage jouw geld naar meer overvloed

7 september 2021 om 20.00 uur

In deze masterclass duiken we een uur lang in het thema Overvloed.

Wat betekend overvloed voor jou?

Hoe ziet overvloed er voor jou uit?

We gaan kijken naar jouw grotere plaatje, maar ook lekker praktisch in het hier en nu.

In deze masterclass ga ik je laten zien hoe je jouw geldstroom kunt gaan managen in plaats van controleren. 

Wat is nu het verschil daar tussen? Misschien voel je het verschil tussen deze twee woorden al. Bij controle wil je alles in de hand houden. De teugels strak houden, weten wat er in komt en wat er uit gaat. Zodat er nergens onverwachtse dingen gebeuren. 

Maar het leven geeft je nu eenmaal onverwachtse dingen, ook op gebied van geld en als jij handelt vanuit een energie van controle dan leveren deze onverwachtse dingen je stress op. 

Als jij de omslag naar het managen van jouw geld kunt maken dan kun je de helikopter view behouden. Voel je de angst voor tekort niet meer dagelijks aan je deur kloppen en kun je eindelijk ontspannen. Omdat je rust en overzicht hebt, juist voor de lange termijn. 

Klinkt dit jou als muziek in de oren?

Over mij

Ik weet wat het is om financieel volledig aan de grond te zitten en ook hoe lang en moeizaam de weg naar financiële stabiliteit kan zijn. Met mijn kennis en praktijkervaring wil ik andere vrouwen ondersteunen op hun weg uit dit diepe dal! In de praktijk heb ik ondervonden wat er gebeurt als je jezelf niet confronteert met de werkelijkheid die financiën heet. Had ik dát een aantal jaren geleden wel gedaan, dan had ik hele andere keuzes gemaakt. Niet alleen maar blind staren op mijn banksaldo, of ik het einde van de maand wel haalde en paniek voetbal met geld te spelen. Dan had ik veel eerder in mijn zelf-leiderschap kunnen stappen. Durven, echt, radicaal, open en eerlijk te zijn naar mezelf. Juist als het om mijn financiën gaat!

“ Jouw financiën zijn niet zo ingewikkeld als het lijkt. Alleen moet je bereid zijn er volledig eerlijk naar te kijken. Zodat jij volledig in jouw kracht gaat staan als leider over jouw leven en financiën! Als je met mij samenwerkt dan krijg je een echte, radicale, open en eerlijke sparringspartner.”

Wil jij regelmatig tips, tools ontvangen en op de hoogte blijven van alle activiteiten & trainingen?