Larissa

“Mijn missie is dat vrouwen het financieel leiderschap over hun leven weer in eigen handen nemen.”

In mijn leven heb ik diverse malen ervaren hoe het is om dit financiële roer kwijt te zijn. Ik had een succesvolle carrière in het accountancy vak; althans zo leek het voor de buitenwereld. Ik was succesvol, had een eigen auto, perfect huisje. Kortom ik had het gemaakt. Toen stortte alles in elkaar en kwam ik thuis te zitten met een hele diepe depressie. Ik besloot ik ga dit werk nooit meer doen!

Ik miste het contact met de mensen achter de bedrijven in mijn dagelijks werk, want hier was geen tijd voor. Ieder jaar deed ik keer op keer hetzelfde zonder te kunnen werken aan structurele verbeteringen. Ik kwam op alle vlakken volledig klem te zitten met mezelf.

Omdat ik deze mensen-kant zo gemist had ging ik veel coachings-opleidingen doen en trainingen. Ik besloot zelfstandig onderneemster te worden. Maar doordat ik zo’n radicaal besluit had genomen, kreeg ik steeds meer en meer een afkeer van cijfers, van geld en alles wat daar mee te maken had. Wat opleverde dat ik uiteindelijk een schuldsanerings-aanvraag moest doen bij de gemeente. Ik had het gevoel volledig gefaald te hebben. Hoe kon het dat ik met zoveel kennis van cijfers dit voor mezelf gecreëerd had?

Typisch Larissa

Maantijd

Doordat ik een schuldsaneringstraject aan moest vragen kwam ik in een diep dal terecht. Ik besloot nog dieper met mezelf aan de slag te gaan deze keer écht radicaal eerlijk naar mezelf te kijken. Met als resultaat dat ik voordat het traject van schuldsanering volledig opgestart was ik al weer financieel zelfstandig was.

Hierdoor weet ik als geen ander wat het is om door te zetten en niet op te geven in mijn ondernemerschap en privé leven. Met mijn kennis en praktijkervaring wil ik vrouwen inspireren! In de praktijk heb ik ondervonden wat er gebeurt als je jezelf niet confronteert met de werkelijkheid van jouw cijfers en financiën. Had ik dát een aantal jaren geleden gedaan, dan had ik hele andere keuzes gemaakt. Niet alleen maar blind staren op mijn banksaldo, of ik het einde van de maand wel haalde. Dan was ik als leider in mijn eigen leven aanwezig geweest. Ik had dan gaan staan voor mijn waarde. In mijn ogen is dat waar het om gaat. Durven, echt, radicaal, open en eerlijk te zijn naar mezelf. Juist als het om cijfers gaat!

Mijn Visie

Ik ben geen coach en trainer waar jij je problemen naar af kunt schuiven en denken; misschien lost zij het wel voor mij op. Als je met mij in zee gaat dan krijg je er een open en radicaal eerlijke sparringpartner bij. Want het is allemaal niet zo ingewikkeld als het lijkt, alleen jij moet bereid zijn om er naar te willen kijken, ook als het schuurt en pijn doet. Zodat jij echt en volledig in jouw kracht gaat staan als leider van jouw leven en dus ook over jouw financiën!

In deze manier van werken breng ik al mijn talenten bij elkaar. Ik vind het zo mooi om te zien als een vrouw weer de regie over haar financiën pakt. Ik wordt er zo blij van als dingen die de ze intuïtief voelde aan het licht komen. Zodat we samen de schouders eronder kunnen zetten om door de pijn heen te gaan en ze daarna weer zichtbaar krachtiger is in haar leiderschap. Ze bereid is om lastige en soms ook uiterst pijnlijke keuzes te maken en daarmee te kiezen voor de grootst mogelijke groei als persoon. Dan gaat mijn hart echt wel een paar slagen sneller kloppen!

Wil jij regelmatig tips, tools ontvangen en op de hoogte blijven van alle activiteiten & trainingen?