Verhelder je cijfers

&

Doorbreek je financiële blokkades

VIP - Dag

Je weet echt wel dat je nu stappen hebt te zetten als jij jouw financiële situatie wil veranderen. De enige die je voor de gek houd ben je zelf. Maar je kunt je er maar niet toe zetten. Iedere keer dat jij je voorneemt om alles nu echt op papier te gaan zetten, blokkeer je volledig. 

Je hele lijf slaat op slot, je adem zit hoog in je keel, hoofpijn…

Je raakt verdwaalt in je cijfers en je snapt er niets meer van. Het plaatje dat je ziet benauwd je iedere keer opnieuw. Je wil zo graag anders maar je weet echt niet HOE!

Je weet ook wel dat je een routine op te bouwen hebt als het gaat om je administratie doen omdat dit de enige manier is waarop je overzicht houd maar steeds is er iets waardoor je er niet aan toe komt. 

Je bent klaar met de stapels enveloppen die zich iedere keer weer opstapelen waardoor je steeds weer dingen mist en de puinhoop groter wordt, in plaats van kleiner. 

Is het nú echt tijd om voor eens en altijd af te rekenen met deze blokkade op het scheppen van financieel overzicht?

Je verlangt naar een helder plan waarmee jij jouw doelen kunt gaan bereiken. Waarmee financiële vrijheid niet alleen maar als een utopie klinkt maar ook haalbaar is.

Je cijfers bijhouden moet weer leuk worden in plaats van een eeuwige kwelling. 

Je wilt je weer helemaal vrij kunnen voelen met geld zonder altijd bang te zijn teveel uit te geven waardoor je uiteindelijk opnieuw in de problemen komt. 

Je wilt je betalingsafspraken weer na kunnen komen in plaats van steeds opnieuw het ene gat met het andere te vullen. 

Je bent zo intens klaar met steeds hetzelfde cirkeltje draaien als het om geld gaat. 

Je bent bereid om nu echt radicaal en eerlijk naar jezelf te gaan kijken en de stappen te zetten die nodig zijn voor verandering.

In één dag Inzicht, overzicht en helderheid op een manier die voor jou werkt!

Over mij

Ik weet wat het is om financieel volledig aan de grond te zitten en ook hoe lang en moeizaam de weg naar financiële stabiliteit kan zijn. Met mijn kennis en praktijkervaring wil ik andere vrouwen ondersteunen op hun weg uit dit diepe dal! In de praktijk heb ik ondervonden wat er gebeurt als je jezelf niet confronteert met de werkelijkheid die financiën heet. Had ik dát een aantal jaren geleden wel gedaan, dan had ik hele andere keuzes gemaakt. Niet alleen maar blind staren op mijn banksaldo, of ik het einde van de maand wel haalde en paniek voetbal met geld te spelen. Dan had ik veel eerder in mijn zelf-leiderschap kunnen stappen. Durven, echt, radicaal, open en eerlijk te zijn naar mezelf. Juist als het om mijn financiën gaat!

“ Jouw financiën zijn niet zo ingewikkeld als het lijkt. Alleen moet je bereid zijn er volledig eerlijk naar te kijken. Zodat jij volledig in jouw kracht gaat staan als leider over jouw leven en financiën! Als je met mij samenwerkt dan krijg je een echte, radicale, open en eerlijke sparringspartner.”

Unlock your Potential

Financiële Vrijheid voor Vrouwen Community

Online

Financiële Quick scan

Online

Wil jij regelmatig tips, tools ontvangen en op de hoogte blijven van alle activiteiten & trainingen?